Wie schrijft die blijft.

Via ons blog kunt u ons volgen, maar ook terug kijken naar alle mooie momenten die we met elkaar beleefd hebben. We hopen u ook de komende jaren te ontmoeten aan de Heiligeweg, maar willen ook graag via deze weg met u in verbinding blijven.


 

De vrijwilligers van de Bres in het voetlicht

Tijdens het laatste vrijwilligers overleg van het jaar 2016 wordt de inzet van de vrijwilligers onder de aandacht gebracht.  Voorzitter Eduard Metselaar komt  naar het overleg om namens het bestuur zijn grote dank over te brengen aan de vrijwilligers. Zonder al hun inzet zou de Bres niet kunnen bestaan. Het bezoekersaantal blijft door de jaren heen groeien. Van grote invloed hierop is de goede sfeer die de vrijwilligers met elkaar neerzetten en de enorme betrokkenheid en inzet die zij tonen.

Stampottenbuffet 2017

 

Samen delen is zo belangrijk !!        

    Uitspraak van een van de vaste bezoekers van de BRES tijdens het jaarlijkse stampottenbuffet.

 

 

 

EP StadshagenRun maakt de Bres blij

De organisatie van de EP StadshagenRun heeft tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Stichting Loopsport Zwolle de waardecheques uitgereikt aan de twee goede doelen van de afgelopen editie van het hardloopevenement: Jeugdsportfonds Zwolle en De Bres, inloophuis voor Zwolle. In totaal werd er zaterdag in Het Anker onder luid applaus een bedrag van €5.750,- overhandigd aan de goede doelen.

De Bres in kerstsferen!

De meeste bezoekers kunnen niet wachten om de kerstsfeer naar binnen te halen bij de Bres;  begin december zijn er twee gezellige middagen waarin samen met de bezoekers kerstkaarten worden gemaakt…