• Welkom
  • Nieuws
  • Loopgroep De Bres doet mee aan de 4 Mijl van Zwolle!

Loopgroep De Bres doet mee aan de 4 Mijl van Zwolle!

Na een meer of minder goede voorbereiding (trainen is vaak minder boeiend dan deelname aan een evenement) zijn we toch gestart en gefinisht met de deelnemers die niet geblesseerd waren (die laatste heeft ons opgewacht aan de finish). Ans, Dave, Adem en Dini hebben de afstand van de 4EM gelopen, dat is 6,4 kilometer. Jan (de nestor van de Warmlopers) heeft de halve marathon uitgelopen. Voor iedereen een geweldige prestatie en een soort beloning na al die trainingsrondjes in Coronatijd en uitgestelde wedstrijdjes.

 

Ik citeer een stukje van een van de deelnemers na afloop: “Ik wil even kwijt dat ik het een ongelooflijk leuke ervaring vond. Volgend jaar zeker weer en die tijd van 47.22 gaat er dan zeker aan…”

Een ander zegt: “bedankt Dini, dankzij jouw motivatie en aanmoediging en heb ik toch nog mee kunnen doen en dat is heel wat”

Het mag duidelijk zijn dat we allemaal trots zijn op elkaar en onszelf!

Dank aan de Gift City voor shirts en startbewijzen en de Warmlopers die de Bres als goed doel hebben gekozen. Deze aktie loopt nog en er kan nog gedoneerd worden tot 24 juni. https://www.warmlopers.nl/warmloper/dini-holstege/