Articles in Category: Blog 2004

Hier vindt u al onze posts van dit jaar.


De Bres: najaar / winter update

De Bres: najaar / winter update

December 2004. U hebt het in de Peperbus kunnen lezen en zien: één van de vrijwilligers, Waltraud Strelow, had het idee opgevat om het kerstdiner voor onze gasten te sponsoren door middel van de verkoop van zelfgemaakte kerstmannen en sneeuwpoppen. 

Inloophuis ruimer in de tijd

Inloophuis ruimer in de tijd

De Stentor, 16 februari 2004. Rust, aandacht en tijd. Bij inloophuis de Bres proberen vrijwilligers een omgeving te creëren waarin deze begrippen tot uiting komen. De behoefte daaraan lijkt groeiende. Het inloophuis verruimt zijn openingstijden en extra vrijwilligers worden gezocht als gevolg van het toenemend aantal bezoekers.

Een goed begin bij Zwolsche Muziekfabriek, annex de Lions

Een goed begin bij Zwolsche Muziekfabriek, annex de Lions

En: het verhaal gaat door. Zondag 4 januari 2004. De Zwolse afdelingen van de service club Lions heeft haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert dit keer in een ander jasje gestoken. In plaats van het klassieke genre staat de Zwolsche Muziekfabriek op het programma in de Nieuwe Buitensociëteit. Zal de formule aanslaan? De grote zaal is tot de laatste stoel bezet: full house, 800 mensen. In feeststemming en –kledij.

Zo maar, voorjaar, in de Bres

Zo maar, voorjaar, in de Bres

Af en toe is het echt te gek, in de Bres. Om het echt te beleven, moet je er zelf maar eens heen. Af en toe, waar het hart vol van is, stroomt de mond van over. Een bruidspaar dat trouwt in de Grote of st. Michaëlskerk en het boeket uit de kerk laat bezorgen in: